Bib Talks: Seksualiteit

De bibliotheek organiseert uitzonderlijke ontmoetingen, over actuele onderwerpen die jongvolwassenen boeien.

Seksualiteit is een onderdeel van gezondheid, net zoals gezond eten, bewegen en slapen. Het bespreekbaar maken van seksualiteit, genderidentiteit, geaardheid … is zeer belangrijk in de ontwikkeling en de eigenheid van jongeren.

We laten een aantal mensen aan het woord met hun verhaal onder leiding van onze moderator, Herman Rohaert. Herman is dichter, neerlandicus, literair criticus, gewezen redactielid van de literaire tijdschriften Appel en Verba. Docent schrijfcursus aan de academie van Maasmechelen. Jurylid van verschillende literaire wedstrijden, winnaar van verschillende literaire prijzen, auteur van talrijke publicaties in een brede waaier van literaire tijdschriften, auteur van verschillende dichtbundels bij o.a. Uitgeverij P.  

Katleen Sampermans van het Centrum voor psychotherapie en begeleiding zal aanwezig zijn om eventuele vragen van jullie te beantwoorden. Katleen heeft vanaf haar eerste praktijkervaring een bijzondere expertise opgebouwd in het werken met kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen.

Een hapje en drankje zijn voorzien om er samen een gezellige, leerrijke avond van te maken.

 

Publiek: jongvolwassenen, maar iedereen 16+ is welkom

Toegang:  5 euro - Tickets bestellen via: Bibliotheek - Ticketmatic

Covid Safe Ticket (+ tonen identiteitskaart) verplicht.