Het Groot Dictee Heruitgevonden

Op vrijdagavond 8 oktober verwelkomen we je graag in onze bib om deel te nemen aan De Schrijfwijzen, Het Groot Dictee Heruitgevonden.

de schrijfwijzen

De Schrijfwijzen is een tof spel in drie rondes voor íédereen die graag speelt met letters. Je hoeft dus zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. 

Het start om 20u stipt en dat simultaan in meer dan 80 bibs over heel Vlaanderen en Brussel. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee! Inschrijven is gratis en kan je telefonisch doen op 012/800.060 of in onze bib.

Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem! De winnaars van alle bibliotheken en van het online dictee van De Standaard en NRC nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van De Schrijfwijzen, die eind oktober plaatsvindt. 
 

De Schrijfwijzen - Het Groot Dictee Heruitgevonden is een initiatief van Creatief Schrijven vzw en De Standaard, in samenwerking met NRC Handelsblad, de Vlaamse bibliotheken en Team Taaladvies. Onze bibliotheek werkt voor deze avond samen met de bibliotheken van Wellen en Borgloon.