Lezing Joeri Cortens 'De natuur in'

De natuur in

Er was eens… een boek. Het was een beetje anders dan de andere boeken. Over een gezin dat regelmatig de natuur intrekt. Vol avonturen die inspireren en doen wegdromen. Bol van scherpe observaties, weetjes en inzichten in de natuur van de lage landen.

Nu is er een lezing. Ze is een beetje anders dan andere lezingen. Natuur blijft de groene draad, maar met een vleugje humor, een streepje muziek en een tikkeltje theater krijgen de vertellingen meer kleur dan een zonsondergang op een zwoele zomeravond.

Joeri werd in 1976 geboren te Herentals, groeide op in de bossen en heiden van de Kempen en werkte jarenlang als veldmedewerker bij het Departement Biologie van de Universiteit Antwerpen. Sinds 2006 is hij educatief medewerker bij Natuurpunt CVN.

Wanneer: dinsdag 12 oktober om 20.00u in de bibliotheek                                                                                              Toegang: € 5,-

Tickets bestellen via Bibliotheek - Ticketmatic