Startdag KJV leesjaar 2019-2020

Ben je tussen 4 en 16 jaar?

Hou je van lezen en droom je ervan om mee te beslissen welk nieuw jeugdboek het mooiste boek is in Vlaanderen?

Dan is de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) zeker iets voor jou!

De Leesbeesten_voorkant_klein.jpg

Op zaterdag 5 oktober geven we het startschot voor het nieuwe KJV leesjaar.

Je kan die dag kennis maken met de werking van KJV en je ontdekt meteen ook de leeslijst met 8 boeken per leesgroep. Ben je overtuigd, dan kan je je inschrijven en word je alvast op weg gezet met een eerste boek.

Maar dat is niet alles want Tante Tania en Annie de Pannie van de Leesbeesten zijn op bezoek! Zij maken kinderen warm om te lezen met 2 voorstellingen:

van 10u tot 11u voor 1e tot 3e leerjaar

van 11u tot 12u voor 4e tot 6e leerjaar

Voor kleuters voorzien we een apart voorleesmoment met knutselen om 10 uur.

Inschrijven voor deze activiteiten is gratis maar verplicht en kan telefonisch op 012/800.060 of aan de balie van de bibliotheek.

!!!Nieuw dit jaar: begeleide leesgroep voor kinderen uit groep 3 (3de en 4de leerjaar)!!!

Ook na 5 oktober kan er uiteraard nog deelgenomen worden aan KJV, dit via aanmelding aan de balie van de bibliotheek.

Meer info over KJV vind je hier