Theaterwandeling 'De Vos...in het Bos'

Theater beleven met het hele gezin in een park of bos? Het kan met deze gratis theaterwandeling in de Kevie in Tongeren

Vos in het Bos

Laat je mee voeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van deze bijzondere wandeling! Volg de wegwijzers doorheen de natuur en ontdek aan de hand van de QR-codes de 6 fragmenten van het verhaal.

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over…een wolf!”

Deze wandeling is een herwerking van het theaterstuk ‘Voilà! zei de vos’ van het theatergezelschap Anna’s steen. Zij koppelden de nood aan een gezins-theatervoorstelling aan de nood om zoveel mogelijk buiten zijn in de natuur. De Vos…. in het Bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels. Want wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan!

• Start: aan de ingang van de Kevie - Oude Blaarstraat 7, 3700 Tongeren (de wandeling is bewegwijzerd)
  • Voor wie: gezin/bubbel of klas, vanaf 4 jaar
  • Duur: +/- 1,5 uur of 5 km
  • Toegang: gratis!
  • Benodigdheden: smartphone met QR-lezer app

I.s.m. CC de VELINX

HOU DEZE ACTIVITEIT CORONAPROOF
- wandel in je gezinsbubbel en/of met je vast knuffelcontact
- wandelen buiten het gezin mag met max 4 volwassenen (+12j) met mondmasker indien je 1,5m niet kunt respecteren.
- draag je mondmasker wanneer veilige afstand tot andere wandelaars niet gegarandeerd kan worden op het wandelpad.
- Blijf thuis als je ziektesymptomen vertoont of recent in contact kwam met een besmet persoon.

Plan Kevie