We werken momenteel hard aan alle aanpassingen die nodig zijn om onze bibliotheek veilig te kunnen heropenen 🔐.

Op dinsdag 2 juni is het eindelijk zover, dan gaan we open met een basisdienstverlening (enkel inleveren en uitlenen) en met aangepaste openingsuren: maandag tot vrijdag van 10 tot 15 uur.

Daarnaast blijven we ook werken met afhaalfunctie. Wij voorzien hiervoor aparte afhaalblokken van maandag tot donderdag van 15 tot 17 uur. Heeft u zelf nog geen pakket besteld? Ga dan zeker eens op onze website kijken voor de juiste werkwijze:

De terugbrengdatum van alle uitgeleende materialen is bovendien vastgelegd op 24 juni. Zo vermijden we dat iedereen tegelijk naar de bib komt na de heropening. U kan dus geen boete oplopen. Onze inleverbus aan de achterkant van het gebouw (zijde Kastanjewal) blijft wel beschikbaar indien u toch graag materialen wil inleveren.

Wij kijken er alvast naar uit om u terug te mogen verwelkomen in onze bibliotheek, tot heel binnenkort 🙋‍♀️🙋‍♂️!