Studeren in de bib

Studeren kan vanaf maandag 5 december 2022 opnieuw in onze vernieuwde bibliotheek. We vragen in te schrijven via onderstaande formulieren:

Inschrijvingsformulier Blok 5 tot 10 december 2022

Inschrijvingsformulier Blok 12 tot 17 december 2022

Inschrijvingsformulier Blok 19 tot 24 december 2022

Inschrijvingsformulier Blok 27 tot 31 december 2022

Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus tijdig bij!

 

Enkele afspraken:

- Je kan komen studeren in de bibliotheek tijdens de openingsuren. Daarnaast hebben we 2 extra momenten waarop we de deur komen opendoen: om 9u en om 13u. 

- Je kan enkel studeren aan de voorziene tafels (met een nummer erop). De andere tafels zijn voorbehouden voor krantenlezers zodat zij ook een plekje hebben.

- Tussen 9 en 10 uur en tussen 12 en 14 uur staat de koffieautomaat op 'gratis' voor studenten

- Jullie mogen tussen 12 en 14 uur eten aan jullie tafel, op andere momenten vragen we om dit buiten te doen.

- Tijdens de middag (tussen 12u en 14 uur) mag je blijven zitten. Indien je naar buiten gaat om te eten, hou dan rekening met de uren waarop we de deur terug open doen (13 uur en vanaf 14 uur).

- Omwille van de veiligheid tijdens de sluitingsuren van de bibliotheek dienen alle studenten op de hoogte te zijn van de locatie van de nooddeuren. Daarom zal er aan de balie een blad liggen dat we vragen te ondertekenen ter kennisname

- We vragen om de rust en stilte in de bibliotheek te respecteren.

 

Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste info, doe dan een mailtje naar bibliotheek@stadtongeren.be met de vermelding 'studenteninfo'.